tisdag 31 mars 2009

åsa Linderborg fördömer det nazistiska våldet

I ett inlägg på dagens kultursida. Låt vara att skildringen av lördagens händelser runt Medborgarplatsen i Stockholm vad jag förstår inte är helt uppdaterad. I sak har hon naturligtvis rätt. Villkoren för vänstern idag är att man kan bli attackerad var och när som helst, och det måste vi börja inrätta oss efter. Då duger det inte att springa omkring och tänka mest på sin egen organisation. Det är allvar nu.

4 kommentarer:

Daniel sa...

Dags att vakna upp! Extremvänstern är Sveriges svar på terrorism. Ingen grupp(er) tillåter oliktänkande så lite som dem! Tråkigt att de stora tidningarna, Aftonbladet och Expressen, till stor del består av människor som inte kan lämna sina egna politiska uppfattningar hemma och istället skriva neutrala artiklar.

Jimmy S. Windeskog sa...

Min censurfixerade kamrat, du förnekar fortfarande att det var din vänster som attackerade fredliga tidningsutdelare?

Anonym sa...

Men herrejisses då,detta är ju vardag för SD anhängare och SD politiker,vänsterterrorister,afa kriminella grupper som attackerar Sverigedemokrater,kastar sten och brandbomber på torgmöten,varför är det mer synd om vänsterterrorister??se vänsteranhängarna för vad dom är,nämligen kriminella terrorister,som inte vill acceptera demokratin och alla människors rätt att hävda sin politika åsikt,snyft nyheter som Aftonbladet fyller sin tidning med är bara skrattretande.svinhugg går igen så deså.

Bruntbloggen sa...

Jimmy, jag censurerar inte, men jag tar bort personangrepp och meningslösa utrop. Har man något substantiellt att säga publicerar jag. Det hade du ju nu.

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se